10 Ekim 2010 Pazar

Zayıflamaya Yardımcı Diyet Önerileri

Diyet ypmk bu günlerde birçok kişi rsınd mod hline gelmiştir. Birçok kişi fzl kilo ve yğlrını vermek için diyete bşvurur. Özellikle kdınlr dh güzel ve çekici görüneceklerini düşünerek diyete girmektedirler. Kıscsı insnlr ç klmnın zyıflm ve güzel görünmeyi sğldığı görüşündedirler; fkt bu görüş gerçekleri ynsıtmz.

Açlık kilo vermek isteyenlerin önünde önemli engeldir. Aç klmk yerine düşük klorili ve bol vitminli gıdlr tüketmek dh sğlıklıdır ve metbolizmyı çlıştırdığı için kilo vermeye yrdımcı olur.

Diyet Önerileri

Dh Fzl Yeşil Sebze Yiyin: Diyetinize dh fzl yeşil yprklı sebze ekleyin. Domtes, fsulye, mrul, soğn ve kvun tüketimini rttırın. Çok sğlıklı oln yeşil yprklı sebzeler düşük klori içerir.

Bol Su İçin: Günde en z 8-10 brdk su tüketin. Su yerine tze sıkılmış meyve sulrını d tercih edebilirsiniz.

Thıl Tüketimini Arttırın: Thıl tüketimi sğlıklı bir diyet için önemlidir. Lif bkımındn zengin bu gıdlr sğlığımız için de oldukç fydlıdır.

Protein Alımını Arttırın: Yüksek proteinli gıdlrı tüketmek enerjinizi rttırır. Diyetinize kırmızı et, yumurt ve diğer süt ürünlerini ekleyin; fkt bu gıdlr şırı miktrd tüketildiğinde kolesterole ve diğer sğlık sorunlrın neden olbileceğinden tüketim miktrlrı iyi yrlnmlıdır.

Dh Fzl Slt Yiyin: An yemeklerinize dh fzl slt ekleyin. Bu syede dh çbuk doygunluk hissi oluşur ve şırı yemek yemeği önlenir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder