2 Ekim 2010 Cumartesi

Hızlı Kilo Vermenin 5 Yolu

Yeme alışkanlılarınızda ve yaşam tarzınızda yapacağınız ufak değişiklikler kilo vermenizi hızlandırabilir. İşte kilo vermeyi hızlandırmanın 5 yöntemi;

img22

Mutlaka Kahvaltı Yapın: Kahvaltı günün en önemli öğünüdür. Uyandıktan sonra bir ya da iki saat içerisinde yapılan kahvaltı metabolizmayı hızlandırarak kilo vermeyi kolaylaştırır. Ayrıca kahvaltı gün boyunca açlığınızı bastırır ve diğer öğünlerde aşırı yemenizi engeller.

Erken Yatın: Yeterli uyku uyuyamadığınızda daha fazla abur cubur yemeye yönelirsiniz. Araştırmalar düzenli ve yeterli uyku alamayan kişilerin zaman içerisinde daha fazla kilo sorunu ile karşılaştığını ortaya koymuştur.

Kaslarınızı Geliştirin: Bir çok kadın kas yapmanın vücutlarını kötü göstereceğini düşünür. Tabi ki de erkekler gibi kas yoğunluklu egzersizler yamanızı önermiyoruz; fakat gün boyu yapacağınız bir kas geliştirme egzersizi vücudunuzun daha çabuk şekle girmesini sağlar.

Kardiyo Egzersizleri Yapın: Kardiyo egzersizleri ile daha hızlı kalori yakabilirsiniz.

Protein Tüketimini Arttırın: Protein yapılan egzersizlerin ardından kaslarınızın tekrar güç kazanmasını sağlar. Ayrıca protein sindirimi sırasında daha fazla kalori harcanır. Ayrıca proteinli besinleri sizi daha uzun süre tokluk hissi verir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder