2 Ekim 2010 Cumartesi

Göğüs Estetiği Yaptırma

Her kadın, estetik olarak güzel görünümlü göğüslere sahip olmak ister. Ancak göğüs yapısında tek ya da çift taraflı gelişme geriliği ya da doğumdan sonra kilo verme sonucu, meme küçülebilir estetik görünümü bozulabilir ya da biraz sarkabilir.

Doğum ya da aşırı kilo alıp verme meme yapısında bozulma durumunda meme yani göğüs estetiği yapılır.

400gogus

Göğüs Estetiği tanımı Göğüs ve Çevresinde yapılabilecek cerrahi estetik ameliyatlar için genel bir tanımdır. Bu kapsamda üç adet ameliyat sıralanabilir.

Bunlar göğüs büyültme, göğüs küçültme ve göğüs dikleştirmedir.

Halk arasında bazı ameliyatlar yazın yapılmaz diye yanlış bir kanı var. Bu kanı doğru değildir. Meme küçültme estetik ameliyatı her mevsimde güvenle yapılabilir. Ancak özellikle meme küçültme ameliyatlarından sonra belirli bir süre bandaj kullanmak gerekebilmektedir. Bu bandajdan rahatsız olmayacak kişiler, yazın göğüs estetiği yaptırabilirler.

248_gogusestetk

İşlem yaptıran hastaların belirli bir süre denize girmemeleri, direkt yakıcı güneşten uzak durmaları gerekmektedir. Özel bir sutyen kullanıp, 2-3 haftalık deniz ve güneş kısıtlamasından sonra denize ve plaja gidilebilir.

Göğüs estetiği konusunda detaylı bilgi edinmek isteyenler aşağıdaki linki kullanabilir veya Boğaziçi Tıp Merkezi'ne 0212 227 00 00 numaralı telefondan ulaşabilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder