2 Ekim 2010 Cumartesi

Botoks’a Alternatif Reloksin

Yapılan yeni bir araştırmaya göre Reloksin adı verilen Botoks ilacının kırışıklıkları gidermede daha etkili ve daha güvenli olduğu ortaya çıktı.

img27

Araştırmacılar, Botoks'a alternatif olan Reloksin'in Amerika Birleşik Devletleri dışında 23 ülkede kırışıklıkları yok etmek için kullanıldığını belirtti. Araştırmaya katılmayan Dr. Jafri, Reloksin'in formülünde daha az protein ve antijen bulunduğunu ve bu sayede ilacın daha çabuk parçalandığını belirtti. Jafri "Teorik olarak ilaç daha az protein içerdiğinden vücut proteinleri daha yavaş bir hızla kırar. Bu nedenle klinik açıdan Reloksin'in Botoks'tan daha uzun süreli etki göstermesi bekleniyor" dedi.

Reloksin'in Botoks kadar etkili olduğunu ve daha güvenli olduğunu belirten araştırma başkanı Moy-Fincher Medikal Grup doktorlarından Ronald Moy, hastaların çoğunun Reloksin'den memnun olduğunu ve daha doğal bir görünüşe sahip olduklarını söyledi.

Araştırmaya katılan hastalar, ilacın bir gün içerisinde etkisini gösterdiğini bildirdi. Hastaların %95'i ilacı kullanmaya başladıkları ilk hafta sonunda gözle görülür etkiler ortaya çıktığını söylerken, bir ayın ardından hastaların %91 ilacın etkisini gösterdiğini belirtti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder